فراخوان مرحله چهارم پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی

۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۵ کد : ۱۶۸۰۱ خبر
فراخوان مرحله چهارم پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی

فضای رقابتی، تغییرات سریع و برق‌آسای پدیده‌ها در دورانی که با عناوینی همچون عصر اطلاعات، دوران مجازی‌سازی، دوره جهانی‌شدن و ... نامیده می‌شود، همگی در کنار هم شرایطی را رقم زده است که در آن مدیران مجبور باشند برای غلبه بر دشواری‌ها و چالش‌های فراروی سازمان ، به حداکثر توانمندی‌ها و ابزارها مجهز شوند. توانمندی‌هایی که مدیران را در اتخاذ تصمیمات بهتر و ترسیم آینده‌ای بالنده اما واقعی برای سازمان تحت مدیریت خود، یاری می‌کند.
 در همین راستا مرکز آموزش پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی با همکاری با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه ها و مراکز علمی و همچنین موسسات و آکادمی‌های آموزشی، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی تخصصی در حوزه‌های مختلف را در دستور کار دارد. این مرکز با شناخت نیازهای آموزشی شرکت‌های دانش‌بنیان، اقدام به تدوین جدول آموزشی و برگزاری دوره‌های کارآمد، جهت رفع این نیازها می‌نماید.

/file/download/news/1584345881-.jpg

/file/download/news/1584345910-.docx