توسعه برنامه‌های مراکز نوآوری و شتابدهی در دانشگاه علم و فرهنگ و استان‌های قم و کرمان

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۸ کد : ۱۷۸۴۵ خبر اخبار دیگر رسانه‌ها

دهمین جلسه شورای مرکزی مراکز نوآوری و شتابدهی (منش) با موضوع راه‌اندازی منش در واحدهای قم کرمان و دانشگاه علم و فرهنگ در تاریخ شنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه در محل سازمان ستفا برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی سازمان تجاری͏ سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان در ابتدای این جلسه مهندس بختیاری معاون تجاری͏ سازی و امور پارکها و مراکز رشد ستفا ضمن اشاره به برنامه های حمایتی این سازمان و نحوه فعالیت مراکز در سال گذشته، به موارد مطرح شده در دستور جلسه اشاره داشتند.

در ادامه جلسه با حضور جناب آقای دکتر بادکو رییس ستفا، دکتر جعفری رییس بنیاد کسب و کار دانشگاه علم و فرهنگ به معرفی منش این دانشگاه پرداخت و پس از بحث و تبادل نظر بین اعضا با راه͏ اندازی منش در این دانشگاه موافقت شد.

در ادامه این جلسه واحدها بصورت ویدیو کنفرانس فعالیت های مربطو به خود را ارائه دادند. دکتر حیدری رییس جهاد دانشگاه استان قم به معرفی این واحد پرداخت و درخواست خود مبنی بر راه͏ اندازی مرکز نوآوری و شتابدهی در شهر قم را در زمینه بسته بندی محصولات و فناوری اطلاعات با رویکرد سلامت پرداخت که نهایتاً موضوع به تصویب اعضا شورا رسید.

در انتها این جلسه دکتر کامیاب رییس جهاددانشگاهی استان کرمان درخواست خود مبنی بر راه͏ اندازی منش در شهر کرمان و شهرستان سیرجان را مطرح نمود که مجدد پس از بحث و تبادل نظر راه͏ اندازی منش در شهرستان سیرجان با موضوع مدیریت پسماندهای معدنی موافقت شد.

کلید واژه ها: توسعه برنامه های مراکز نوآوری و شتابدهی- دانشگاه علم و فرهنگ- پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی