انتخاب دکتر محمدحسین ایمانی‌خوشخو به عنوان دبیر شورای هنر

انتخاب دکتر محمدحسین ایمانی‌خوشخو به عنوان دبیر شورای هنر

انتخاب دکتر محمدحسین ایمانی‌خوشخو

به عنوان دبیر شورای هنر

دکتر محمدحسین ایمانی‌خوشخو رییس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ، به عنوان دبیر شورای هنر انتخاب شد.

به گزارش پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی به نقل از ایسنا؛ جلسه شورای هنر شورای عالی انقلاب فرهنگی اردیبهشت‌ماه سال جاری به ریاست دکتر سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دبیرخانه این شورا برگزار گردید و سیدعباس صالحی به اتفاق آرا به عنوان رییس شورای هنر و محمدحسین ایمانی خوشخو به عنوان دبیر شورای هنر انتخاب شدند.

انتخاب رئیس و دبیر شورای هنر

دراین جلسه با رأی مثبت اعضا سیدعباس صالحی به عنوان رییس شورای هنر و محمدحسین ایمانی خوشخو به عنوان دبیر شورای هنر انتخاب شدند که تعیین منشی شورا هم به رییس و دبیر شورا محول گردید.

در بسیاری از بخش‌های هنر سند بالادستی نداریم

رییس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی در سخنانی گفت: در سال ۱۳۷۷ موضوعاتی در مورد بخش هنر به شورای عالی انقلاب فرهنگی منعکس شد که یکی از این موضوعات موضوع آموزش هنر بود.

او افزود: در همان زمان مقرر شد با تشکیل شورای هنر ذیل شورای عالی انقلاب فرهنگی این موضوعات به صورت تخصصی بررسی شوند.

ایمانی خوشخو ادامه داد: تشکیل فرهنگستان هنر، تصویب جوایز فرهنگی و هنری و ... تنها بخشی از مصوبات این شورا است.

او گفت: امروز نقش هنر در جامعه بسیار برجسته است ولی در بسیاری از این بخش‌ها ما سند بالادستی نداریم.

ایمانی خوشخو افزود: از این مسائل در حوزه فرهنگ زیاد است و امیدواریم این مسائل با تشکیل این شورا سامان پیدا کند.

وی ادامه داد: تعدد مراکز هنری که بعضاً موجب تصمیمات ناهماهنگ می‌شود می‌تواند توسط شورای هنر تنظیم شود

کلید واژه ها: محمدحسین ایمانی خوشخو- پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی- شورای هنر- دبیر شورای هنر