صدور بیش از ۱۲۶۰ میلیارد تومان ضمانت نامه برای شرکت های دانش بنیان در سال ۹۸

۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۷:۳۲ کد : ۱۸۶۲۵ خبر اخبار دیگر رسانه‌ها
صدور بیش از ۱۲۶۰ میلیارد تومان ضمانت نامه برای شرکت های دانش بنیان در سال ۹۸

صدور بیش از 1260 میلیارد تومان ضمانت نامه برای شرکت های دانش بنیان در سال 98

معاون برنامه‌ریزی صندوق نوآوری و شکوفایی از افزایش تقاضای ضمانت‌نامه شرکت‌های دانش بنیان از صندوق نوآوری در سال 98 خبر داد و گفت: صدور این میزان ضمانت نامه منجر به انعقاد بیش از 300 قرارداد برای فروش محصولات دانش بنیان در کشور شده است.

 

به گزارش روابط عمومی ‌صندوق نوآوری و شکوفایی، روح‌الله ذوالفقاری، میزان ضمانت نامه‌های صادر شده از سوی این صندوق برای شرکت‌های دانش‌بنیان در سال گذشته را صعودی و مثبت ارزیابی کرد و گفت: نتایج بررسی تعداد شرکت‌های دانش بنیان اخذ کننده خدمت ضمانت نامه صندوق نوآوری و شکوفایی در سال 98 نشان می‌دهد که 657 ضمانت نامه برای 173 شرکت دانش بنیان به مبلغ 1267 میلیارد تومان صادر شده است که این میزان منجر به انعقاد بیش از 300 قرارداد برای فروش محصولات دانش بنیان و ایجاد زمینه فروش بیش از 63 هزار میلیارد ریال محصول دانش بنیان شده است.
به گفته وی، بیشترین تعداد درخواست صدور ضمانت‌نامه درآبان و بهمن ماه سال گذشته و بیشترین تقاضا برای ضمانت نامه‌های بانکی با توجه به مبلغ در ماه‌های شهریور و آبان بوده است.

ذوالفقاری تصریح کرد: به طور کلی 1085 فقره درخواست اخذ ضمانت نامه از سوی 318 شرکت بوده که 12600 میلیارد ریال آن در سال گذشته محقق شده است.

معاون برنامه‌ریزی صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: بر اساس گزارش عملکرد ضمانت‌نامه در سال 98، درخواست‌‌های شرکت‌های دانش‌بنیان تولیدی نوع 2 در صدر تقاضای صدور ضمانت‌نامه قرار داشتند.

ذوالفقاری در ادامه شرکت های دانش بنیان استان تهران را به عنوان بیشترین متقاضی دریافت کننده ضمانت نامه عنوان کرد و گفت: بیشترین متقاضیان بعد از استان تهران، به لحاظ مبلغ استان فارس با مبلغ پرداختی 3321 میلیارد ریال  و به لحاظ تعداد استان اصفهان با صدور 77 ضمانت نامه بوده است. به عبارت دیگر استان های تهران، فارس و اصفهان به ترتیب در جایگاه اول تا سوم قرار دارند.

معاون برنامه‌ریزی صندوق نوآوری و شکوفایی بیشترین شرکت‌های دانش بنیان متقاضی صدور ضمانت نامه را شرکت‌های فعال در زمینه ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته عنوان کرد و گفت: در طبقه بندی حوزه فناوری شرکت های فعال در زمینه ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته و سخت افزارهای برق و الکترونیک، لیزر فوتونیک استقبال بیشتری داشتند.

معاون برنامه‌ریزی صندوق نوآوری و شکوفایی در زمینه میزان نفوذ شرکت‌های دانش بنیان در حوزه‌های مختلف صنعتی نیز گفت: بهره برداران و ذینفعان اصلی ضمانت نامه های صادر شده صنایع نفت، گاز و انرژی بوده‌ است که شامل شرکت‌های مربوط به وزارت نیرو، پتروشیمی‌، نفت و گاز است. بیشترین ضمانت نامه صادر شده نیز مربوط به قراردادهای شرکت‌های دانش بنیان با شرکت‌های انتقال گاز ایران، فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و مجتمع‌های گاز پارس جنوبی است.

 

کلیدواژه‌ها: ضمانت نامه- شرکتهای دانش بنیان- صندوق نوآوری و شکوفایی پارک ملی علوم وف ناوریهای نرم وص نایع فرهنگی


نظر شما :