ولادت کریمه اهل بیت، حضرت معصومه (س) و روز دختر مبارک باد

ولادت کریمه اهل بیت، حضرت معصومه (س) و روز دختر مبارک باد

دختران فرشتگانی هستند از آسمان

این روز بر دختران دیروز و مادران امروز مبارک

حسن خسروی مدرس دانشگاه و مولف کتاب مهارت‌های زندگی.

اول ذیقعده ؛ سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها که به عنوان روز دختر نامگذاری شده است بر تمامی دختران با فضیلت و گرانقدر سرزمینم خجسته و مبارک باد.

حضرت فاطمه معصومه(س) :

ولادت : اول ذیقعده سال 173 هجری قمری.

شهادت ( وفات) : 10 ربیع الثانی سال 201 هجری قمری.

مدت عمر حدود 27 سال.

محل ولادت شهر مدینه و مرقد مطهرشان شهر مقدس قم میباشد.

نام پدر : حضرت امام موسی کاظم (ع) هفتمین امام شیعیان جهان و نام مادر : نجمه خاتون است.

حضرت فاطمه معصومه (س) مشهور به کریمه اهل بیت می‌باشند. در روایات است که : زیارت قبر حضرت فاطمه معصومه در قم اجر بهشت را دارد.

حضرت علی ابن موسی (امام رضا علیه السلام) ( در مشهد مقدس) و حضرت احمد ابن موسی (شاهچراغ) (در شیراز) از جمله برادران حضرت معصومه می‌باشند. حضرت معصومه از امام رضا علیه السلام حدودا  25 سال کوچکتر هستند. از آنجائیکه حضرت معصومه دختری بوده دارای فضایل علمی اخلاقی و عفت و  پاکدامنی بسیار فلذا ولادت ایشان را به عنوان روز دختر نامگذاری کرده اند.

امید است همگان با بهره گیری از تعالیم روحبخش و انسان ساز مکتب قرآن و عترت بتوانیم زندگی سعادتمندانه و پرافتخاری داشته باشیم.

دختران سلحشور و سرافراز ایران زمین که مادران و شیرزنان آینده این مرز و بوم هستند می‌توانند با دینداری خالصانه و تلاش و کوشش علمی؛ فرهنگی؛ هنری و اقتصادی خود در عرصه های مختلف؛ همچون گذشته مایه سربلندی بیش از پیش کشورمان باشند. قطعا نقش دختران در فراهم کردن رشد و توسعه پایدار کشور بسیار حائز اهمیت است.

کلید واژه ها: ولادت حضرت معصومه- روز دختر- تبریک- پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی