گردشگری آسیا و اقیانوسیه بیشترین آسیب را از کرونا دیده است
سازمان جهانی گردشگری اعلام کرد
گردشگری آسیا و اقیانوسیه بیشترین آسیب را از کرونا دیده است
با توجه به اینکه بخش گردشگری در بسیاری از کشورها کار خود را از سر گرفته است، سازمان جهانی گردشگری تصمیم گرفت دادههای جدیدی را منتشر کند تا اثر کووید19 بر روی این بخش را اندازهگیری کند. با برداشته شدن محدودیتهای سفر، این سازمان بر مسئولیتپذیری، حفظ ایمنی و امنیت گردشگران تأکید زیادی داشته و عنوان کرده است برای حمایت از گردشگری نیاز به تعهد کاری از سوی تمام افراد جامعه احساس میشود.
بهگزارش میراثآریا بهنقل از سازمان جهانی گردشگری، بر اساس گزارش این سازمان که روز 22 ژوئن سال 2020 منتشر شد، آسیا و اقیانوسیه بیشترین اثر را از عالمگیری کرونا گرفتهاند که این اثر در ماههای ژانویه و آپریل به اوج خود رسیده است.
در طول این دوره، سفرهای ورودی به کشورهای این منطقه با 51 درصد کاهش روبرو بوده است. اروپا از این منظر در رتبه دوم قرار دارد و میزان افت گردشگران ورودی این منطقه 44 درصد کاهش پیدا کرده است. خاورمیانه با 40 درصد، امریکا با 36 درصد و افریقا با 35 درصد کاهش در رتبههای بعدی جای میگیرند.
برداشته شدن تدریجی محدودیتها در برخی از کشورها، در کنار ایجاد کوریدورهای سفر، ازسرگیری برخی پروازهای بینالمللی و بهبود ایمنی و پروتکلهای بهداشتی، از جمله اقداماتی هستند که از سوی دولتها به اجرا درآمدهاند تا گردشگری دوباره کارش را آغاز کند.
در حالی که انتظار میرفت ماه آپریل بهخاطر تعطیلات عید یکی از پرازدحامترین دوران سال باشد، اعمال محدودیتهای جهانی برای سفر باعث شد، ورودی گردشگران بینالمللی افتی 97 درصدی را تجربه کند.
این امر باعث شد در ماه مارس هم کاهشی 55 درصدی در میزان گردشگران ورودی تجربه شود. بین ماههای ژانویه و آپریل سال 2020، گردشگران ورودی سرتاسر جهان کاهشی 44 درصدی را تجربه کردند و این بهمعنی ضرری برابر با 195 میلیارد دلار امریکا در بخش گردشگری بینالمللی بوده است.
در اوایل ماه مه، سازمان جهانی گردشگری سه سناریوی احتمالی را برای بخش گردشگری در سال 2020 تعیین کرد.
این سناریوها به کاهشهای بالقوه در تعداد گردشکران بینالمللی اشاره میکنند و عددی بین 58 تا 78 درصد را بسته به زمان برداشتهشدن محدودیتهای سفر پیشبینی میکنند. از اوایل ماه مه، سازمان جهانی گردشگری افزایشی را در تعداد اقدامات انجامشده از سوی مقاصد گردشگری برای شروع دوباره گردشگری شناسایی کرده است. این اقدامات شامل بهبود وضعیت ایمنی و بهداشتی و رویههای طراحیشده برای ارتقای گردشگری داخلی میشوند.
ترجمه: اسدالله حقانی
نظر شما :