رهبر معظم انقلاب در دیدار تصویری نمایندگان مجلس یازدهم

۲۳ تیر ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۲ کد : ۲۰۰۶۹ خبر
رهبر معظم انقلاب در دیدار تصویری نمایندگان مجلس یازدهم

مساله تولید یک مساله جدا کلیدی است؛ مسأله اشتغال جزء مسائل کلیدی است؛ مسأله مهار تورم، مسأله جدا کلیدی است؛ مدیریت نظام پولی و مالی جز مطالب کلیدی است؛ عدم وابستگی اقتصاد کشور به نفت جزء مسائل کلیدی است.

تورم، کاهش ارزش پول ملی، گرانی‌های بی‌منطق، مشکلات بنگاه‌های تولیدی و مشکلات ناشی از تحریم‌ها مسائلی هستند که معیشت را به ویژه برای طبقات پایین و متوسط سخت کرده‌اند.

ایجاد هزاران شرکت دانش‌بنیان، اجرای صدها طرح زیربنایی و بهره‌برداری مستمر از طرح‌های جدید  نتایج استفاده  بخشی از ظرفیت‌های  کشور است.

وقتی برخی ماسک نمی‌زنند من از آن پرستار فداکار خجالت می‌کشم

رهبر انقلاب: رهبر انقلاب: من وقتی می‌بینم بعضی‌ها همین چیز ساده، همین ماسک را نمیزنند، من از آن پرستار خجالت میکشم که آن جور دارند فداکاری میکنند. من خواهش میکنم همه در این زمینه فعّالیّت کنند بتوانیم در ظرف مدّت کوتاهی این زنجیره سرایت را قطع کنیم و کشور را به ساحل نجات برسانیم.

۹۹/۴/۲۲

کلید واژه ها: رهبر معظم انقلاب- دیدار تصویری- نمایندگان مجلس یازدهم- تیر ماه 99- پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی