فرصت‌ها و تاثیرات کووید ۱۹ بر استارتاپ‌ها

۰۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۳ کد : ۲۰۶۲۴ خبر
فرصت‌ها و تاثیرات کووید ۱۹ بر استارتاپ‌ها

از ابتدای بحران کووید-۱۹ مشخص بود که این بحران تاثیر بسیار بزرگی روی استارتاپ‌ها خواهد گذاشت. برای بررسی دقیق‌ تاثیر بحران، STATION F  - بزرگترین کمپ استارتاپی دنیا- در مطالعه‌ای بیش از ۹۵۰ استارتاپ را با کمک ۱۲۰ صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر بین‌المللی بررسی کرده ‌است. این تحقیق بین ۱۱ تا ۲۴ ماه May انجام شده است. ۲۰٫۴ % استارتاپ‌های مورد مطالعه در مرحله پیش بذری ۴۴٫۵% در مرحله بذر، ۲۱٫۸ % در سری A، ۵٫۹ % در سری B و ۷٫۵ % در سری C و موارد دیگری هستند.

این تحقیق در ۵ کشور متمرکز شده است: فرانسه، انگلستان، ایالات متحده، آلمان و اسرائیل. همچنین ۵ موضوع اصلی در آن مورد بررسی قرار گرفته است: تاثیر بر کسب‌وکار، محصول، استخدام، بودجه و عادات کاری.

در این مقاله که توسط شتابدهنده پارک علم و فناوری دانشگاه شریف تهیه شده، به ارائه یافته‌های این مطالعه جامع پرداخته شده است.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: فرصت‌ها و تاثیرات کووید ۱۹ بر استارتاپ‌ها پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی