انتصاب معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی

۰۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۰ کد : ۲۰۸۱۵ خبر
انتصاب معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی

انتصاب معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی

طی حکمی از سوی رییس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی معاون فناوری جدید این پارک معرفی شد.

به گزارش پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگ؛ طی حکمی از سوی دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو رییس پارک ملی علوم  و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، دکتر ابراهیم نبیونی به سمت معاون فناوری این پارک منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است: امید است این مجموعه تخصصی و منحصر به فرد در حوزه صنایع فرهنگی و خلاق بتواند با درایت و پیگیری‌های شما همچنان در مسیر تحقق اهداف عالیه خود گام‌های موثرتری بر دارد.

دکتر ابراهیم نبیونی عضو هیات علمی دانشگاه علم و فرهنگ علاوه بر معاون آموزشی دانشکده علوم انسانی و مدیر کل خدمات اداری دانشگاه علم و فرهنگ، سمت‌های معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی، معاون پژوهشی جهاددانشگاهی استان مرکزی و ریاست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان مرکزی را در کارنامه اجرایی خود دارد.

گفتنی است؛ پیش از این مهندس مهدی عباسی سمت معاونت فناوری پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی را بر عهده داشت.

این مراسم روز دوشنبه (6 مردادماه1399) با حضور جمعی مدیران، مسوولان و کارکنان سازمان جهاددانشگاهی و  دانشگاه علم و فرهنگ در محل سالن دکتر کاظمی آشتیانی این دانشگاه برگزار شد.

کلید واژه ها: معاون فناوری- پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی- دکتر ابراهیم نبیونی- انتصاب