پخش زنده مراسم «اختتامیه دومین دوره جایزه ملی تعالی صنعت گردشگری»

۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۰ کد : ۲۱۳۱۰ خبر
پخش زنده مراسم «اختتامیه دومین دوره جایزه ملی تعالی صنعت گردشگری»

برای دیدن برنامه روی لینک زیر کلیک کنید:

شروع پخش زنده:

مراسم اختتامیه و اعطای جوایز برگزیدگان دومین دوره جایزه ملی تعالی صنعت گردشگری به همت پارک ملی علوم، فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی روز سه شنبه 14 مرداد ماه 1399 به صورت مجازی در دانشگاه علم و فرهنگ و فقط با حضور تعداد محدودی از نمایندگان تعالی مجموعه های گردشگری برگزار می شود.

گفتنی است امسال با توجه به شرایط بحرانی به وجود آمده ناشی از ویروس کرونا برگزاری این همایش پس از دوبار کنسل شدن در  14 مردادماه 1399 با رعایت پروتکل های بهداشتی  و با حضور محدود مدعوین ازساعت 18 الی 20 در سالن شهید کاظمی آشتیانی واقع در بزرگراه اشرفی اصفهانی، خیابان قموشی، خیابان بهار، خیابان هما ، دانشگاه علم وفرهنگ برگزار خواهد شد. شایان ذکر است این مراسم به صورت مجازی از سایت پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی به آدرس iccip.ir   پخش می شود.