پیشنهاد روزنامه اسپانیایی برای سفر به ایران

۲۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۶ کد : ۲۱۷۲۴ خبر
روزنامه La Vanguardia  چاپ اسپانیا برای زمانی که همه‌گیری کرونا اجازه سفر بدهد، مقاصدی را پیشنهاد کرده است و برای تهیه این فهرستِ جذاب، سراغ افرادی رفته که به شیوه مارکوپولو زندگی کرده و یا به ۱۹۳ کشور سفر کرده‌اند و ره آورد آن‌ها را به اشتراک گذاشته است.
پیشنهاد روزنامه اسپانیایی برای سفر به ایران

«خورخه سانچز» یکی از سه اسپانیایی جهانگرد است که به پنج قاره و ۱۹۳ کشور سفر کرده و از بین آن‌ها ایران، تاج محل در هند، کامچاتکا در روسیه و بیت‌المقدس را انتخاب‌های فوق‌العاده‌ای برای سفر دانسته است. او می‌گوید: «ایران کشوری فوق‌العاده، با تاریخی چند هزاره ساله و دوست داشتنی‌ترین و صادق‌ترین مردم دنیا است.» (ایسنا)

مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان ایران

کلید واژه ها: مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان ایران