ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان؛ دوره جامع مهارت‌های بازرگانی و تجارت برگزار می‌شود

۲۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۱ کد : ۲۱۸۳۱ خبر اخبار دیگر رسانه‌ها
فعالیت در حوزه فروش و بازرگانی نیاز به مهارت‌هایی دارد که به وسیله آموزش هدفمند به دست می‌آید. با توجه به نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان به توسعه بازار و گسترش تجارت یک دوره جامع آموزش مهارت‌های بازرگانی و تجارت برگزار می‌شود.
ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان؛ دوره جامع مهارت‌های بازرگانی و تجارت برگزار می‌شود

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در حال حاضر با توجه به افزایش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فروش این شرکت‌ها از 120 هزار میلیارد تومان فراتر رفته است. شرکت‌های دانش‌بنیان بزرگ برای منابع انسانی خود دوره‌های آموزشی داخلی برگزار می‌کنند. اما شرکت‌های دانش‌بنیان کوچک و متوسط و همچنین هسته‌های فناوری که به تازگی به شرکت دانش‌بنیان تبدیل شده‌اند، نیازمند کمک و بسته خدمتی آموزشی هستند.

معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و صندوق‌ها و نهادهای همکار با این معاونت، در طول سال دوره‌های آموزشی بسیار متنوعی برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور برگزار می‌کنند. آموزش مهارت‌های مرتبط با تجارت، بازرگانی و عقد قراردادهای تجاری از جمله نیازهای با اولویت بالای شرکت‌های دانش‌بنیان محسوب می‌شود. بر این اساس صندوق نوآوری و شکوفایی یک دوره جامع مهارت‌های بازرگانی و تجارت ویژه شرکت‌های دانش بنیان برگزار می‌کند.

مکاتبات و قراردادهای بازرگانی، کلیات تجارت بین‌الملل، سیستم طبقه‌بندی کالا، نحوه ثبت سفارش الکترونیکی کالا، تامین مالی بین‌المللی، امور گمرکی و مراحل صادرات و واردات از جمله برخی سرفصل‌هایی است که در این دوره آموزش داده می‌شود.

شرکت‌های‌دانش‌بنیان علاقه‌مند می‌توانند برای شرکت در این دوره از 70 درصد تخفیف برخوردار شوند. علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت صندوق نوآوری و شکوفایی مراجعه کنند.