توسعه اشتغال؛ صنایع روستادوست با ایده‌های دانش‌بنیانی همراه می‌شود

۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۹ کد : ۲۲۳۲۷ خبر اخبار دیگر رسانه‌ها
رویدادی برای روستاییان و شناسایی فرصت‌های جدید و نوآورانه اشتغال در مناطق روستایی. تقویت بهره‌وری در تولید و توسعه اشتغال در این مناطق و حمایت از مخترعان و صاحبان ایده‌های صنعتی نوآورانه، بهانه‌ای شد برای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تا از برگزاری این رویداد حمایت کند.
توسعه اشتغال؛ صنایع روستادوست با ایده‌های دانش‌بنیانی همراه می‌شود

سال‌ها است که مهاجرت روستاییان به شهرهای بزرگ به یکی از اتفاقات تلخ کشور تبدیل شده است. زمین‌های کشاورزی که فروخته می‌شوند و روستاییانی که بار سفر می‌بندند و برای داشتن زندگی بهتر و درآمدی بیشتر روانه شهرها می‌شوند. این مهاجرت‌ها نتیجه نبود اشتغال و حمایت‌های مادی از روستاییان است.

حل این معضل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی راه‌کارهای گوناگونی دارد که شاید یکی از آنها بهره بردن از ایده‌های خلاق و نوآورانه‌ای باشد که بتواند مسیری درست برای نگه‌داشتن یا بازگرداندن روستاییان در مناطق بومی باشد.

همین موضوع دغدغه‌ای شد برای کمیته امداد امام خمینی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تا با برگزاری «رویداد ملی صنایع روستادوست»، زمینه توسعه اشتغال در مناطق روستایی را فراهم کنند. دانش‌بنیان‌ها، مخترعان، صاحبان ایده، صنعتگران و کارآفرینان هم دعوت هستند تا با شرکت در این رویداد، ایده‌های خود را عرضه کنند. علاقه‌مندان تا 25 مهرماه فرصت دارند در این رویداد فناورانه ثبت نام کنند.

گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری