نقش مهم وزارت خارجه در افزایش تعاملات خارجی دانش بنیان‌ها

۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۶:۰۳ کد : ۲۲۳۳۶ خبر اخبار دیگر رسانه‌ها
وزارت خارجه یکی از حوزه‌های تاثیرگذار در افزایش تعاملات خارجی شرکت‌های دانش بنیان است.
نقش مهم وزارت خارجه در افزایش تعاملات خارجی دانش بنیان‌ها

یاسر عرب‌نیا، معاون ارتباطات و امور بین‌الملل صندوق نوآوری و شکوفایی در کارگاه آموزشی معرفی صندوق نوآوری و اکوسیستم دانش بنیان برای کارشناسان معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه:

امیدواریم در صندوق نوآوری با کمک وزارت خارجه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جهت تعالی و پیشرفت شرکت‌های دانش بنیان گام برداریم.

مهاجر،مدیرکل دفتر پایش و هماهنگی روابط اقتصادی خارجی وزارت خارجه:

اقتصاد امروز به سمت اقتصاد صادرات‌محور حرکت می‌کند لذا در نظر داریم دانش مجموعه خود را نسبت به مسائل اقتصادی ارتقاء دهیم.

سهراب آسا، مدیر امور بین‌الملل صندوق نوآوری:

موج سوم توسعه سیاست علم و فناوری و نوآوری در ایران حرکت به سمت نوآوری و اقتصاد دانش بنیان است.

تسهیل و توسعه تعاملات بین‌المللی و ایجاد ساختارهای مشترک با نهادهای متناظر بین‌المللی به منظور حمایت از شرکت‌های دانش بنیان بخشی از اهداف این رویداد است.

کلید واژه ها: صندوق نوآوری- وزارت خارجه- اکوسیستم نوآوری