۱۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۹ کد : ۲۲۴۰۵ خبر اخبار دیگر رسانه‌ها
عباس اشرف‌نژاد عضو هیات مدیره و معاون مدیرعامل بانک تجارت در گفت‌وگویی به تشریح عملکرد اعتباری این بانک و اعطای تسهیلات به بخش‌های مختلف اشاره کرد.
هدف نهایی بانک تجارت جهش تولید کالای ایرانی است

عضو هیات مدیره بانک تجارت:

هدف نهایی بانک تجارت جهش تولید کالای ایرانی است

عضو هیات عامل بانک تجارت همچنین از اهتمام این بانک در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و یادآور شد: بانک تجارت با امضای تفاهمنامه همکاری با صندوق نوآوری و شکوفایی تلاش کرده از این طریق حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را به صورت هدفمند و در راستای منافع کشور دنبال کند. وی افزود: در همین راستا در سال 1398 و چهار ماهه ابتدایی سال جاری شرکت‌های دانش بنیان مجموعا 17 هزار و 798 میلیارد ریال تسهیلات دریافت کرده‌اند. تسهیلات اشتغال فراگیر( بند الف  تبصره 18) از دیگر اقدامات بانک تجارت در حمایت از اشتغال کشور بوده که در این زمینه و در سال 1398 جمعا 39 فقره به مبلغ یک هزار و 163 میلیارد ریال و در چهار ماهه ابتدایی سال جاری 22 فقره با مبلغ دو هزار و 776 میلیارد ریال پرداخت شده است.